dijous, 14 de febrer del 2013

#cosesNAZIS, el per què


Últimament veig que molta gent m’està preguntant que collons vol dir això que poso totes les nits a Twitter, això de #cosesNAZIS. La veritat que podríem dir que és una xorrada de les grans, de vegades em pregunto si em val d’alguna cosa continuar posant-ho totes les nit, però vaig fer-me una promesa. Fins que no canvie la situació actual continuaré posant-ho totes les nit, que me’n recordo (si, sé que poden programar-se piulades, però no vull).
#cosesNAZIS són que el sistema financer estiga en crisi, que hi haja corrupció baix de cada pedra, que ens colen les retallades per totes bandes, que els bancs estiguen desnonant a gent que no té on anar, que hi haja qui s'està suïcidant abans de ser desnonat, que hi haja qui estiga aprofitant el mal de molts per enriquir-se, que un partit que es fa anomenar socialista no haja tractar d’acabar amb el boom de la rajola, que el PP no faça més que riure’s de la ciutadania, que es vullguen bloquejar processos democràtics com ho és el dret a l’autodeterminació, que en lloc de reduir la pressió fiscal sobre la ciutadania s’incremente, que s’haja fet una amnistia fiscal, que Toni Cantó diga que els animals no tenen cap tipus de dret, que a UPyD diguen que no els importa d’on vinguen els diners que els hi donen... I així podria fer una interminable llista de ques.
Per tant fins que no canvie la situació actual, continuaré posant nit rere nit el HT #cosesNAZIS a Twitter, com una senyal de protesta pròpia, que, com ja he dit, potser és una xorrada, però millor que posar totes les nits una llista de ques, no?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada